وان فایل

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

وان فایل

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

دانلود پاورپوینت نگهداری موادغذایی با استفاده از تشعشع


روشهای حفاظت مواد غذایی: الف)روشهای فیزیکی در نگهداری مواد غذایی به روش فیزیکی از گرما ، سرما و تشعشع استعمال می شود. ب)روشهای شیمیایی اشعه دهی(Irradiation ): اشعه دهی مواد غذایی نوعی فرآیند «سرد» برای نگهداری خوراک اسم می شود. اشعه دهی مواد غذایی نوعی روش فیزیکی برای تولید محسوب می شود که حاوی قرار دادن ماده غذایی بسته بندی شده در برابر اشعه های گاما، اشعه X و الکترون می باشد. مزایای اشعه دهی: افزایش زمان نگهداری محصولات اصل ایا ضدعفونی کردن ادویه ها، میوه ها و غلات کاه ...

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.