وان فایل

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

وان فایل

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

تحقیق خشک کن ها برای درس اصول نگهداری مواد غذایی


تحقیق خشک کن ها برای درس اصول نگهداری مواد غذایی ، فرمت ورد 21 صفحه خشک کنها: خشک کن های تصعیدی ( انجمادی) مقدمه خارج نمودن تری از محصولات غذایی ، یکی از باستانی ترین روش های نگهداری آن هاست. با کاهش محتوای رطوبت محصولات غذایی حرف مقدارها خیلی کم، امکان فساد میکروبی از بین می رود و سرعت دیگر واکنش های مخرب نیز به طور چشم گیری کاهش می یابد. علاوه بر نگه داری ، آبزدایی، جرم و حجم آن را به میزان قابل ملاحظه ای کاهش می دهد و در نتیجه از خرج های انتقال و خزانه داری می کاهد. آبزدایی محصولات غذایی، ...

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.