تحقیق خشک کن ها برای درس اصول نگهداری مواد غذایی ، فرمت ورد 21 صفحه خشک کنها: خشک کن های تصعیدی ( انجمادی) مقدمه خارج نمودن تری از محصولات غذایی ، یکی از باستانی ترین روش های نگهداری آن هاست. با کاهش محتوای رطوبت محصولات غذایی حرف مقدارها خیلی کم، امکان فساد میکروبی از بین می رود و سرعت دیگر واکنش های مخرب نیز به طور چشم گیری کاهش می یابد. علاوه بر نگه داری ، آبزدایی، جرم و حجم آن را به میزان قابل ملاحظه ای کاهش می دهد و در نتیجه از خرج های انتقال و خزانه داری می کاهد. آبزدایی محصولات غذایی، ...